MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 21
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
2. Magda Gessler podpowiada, jak prawidłowo usmażyć mięso do...
fot. pixabay.com

Magda Gessler podpowiada sprawdzone triki. Poznaj 18 kulinarnych patentów z „Kuchennych rewolucji”, które uratują twoje potrawy

Mięso do gulaszu

2. Magda Gessler podpowiada, jak prawidłowo usmażyć mięso do gulaszu: należy podsmażać je na patelni stopniowo, by nie obniżyć temperatury tłuszczu. Dzięki temu mięso nie dusi się, nie puszcza soków i zachowuje pełnię smaków.

Zobacz również

W tę noc Śródmieście Wałbrzycha było jasno oświetlone i barwne - zdjęcia

40 Biegu Grzymalitów w Chodzieży cz. III dzieci

40 Biegu Grzymalitów w Chodzieży cz. III dzieci

Polecamy

O bohaterskim czynie piłkarzy z Bytomia Odrzańskiego donoszą ogólnopolskie media

O bohaterskim czynie piłkarzy z Bytomia Odrzańskiego donoszą ogólnopolskie media

Nagła zmiana fryzury znanej piosenkarki. Fani jej nie poznali!

Nagła zmiana fryzury znanej piosenkarki. Fani jej nie poznali!

Tygodniowy przegląd prasy w Szprotawie, (12.05-18.05.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Szprotawie, (12.05-18.05.2024)